LUYCKX NV

Deel jij onze passie voor techniek? Bij Luyckx kan je jezelf zijn en je steentje bijdragen aan het verder ontwikkelen, monteren en herstellen van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw. Wij staan garant voor innovatieve en betrouwbare oplossingen voor onze klanten. Kom jij ons daarbij helpen?

Bezoek onze webpagina

CGI. Experience the commitment. Local presence, global reach.

CGI is your partner in digital transformation. We’re a leading IT and business consulting firm specialized in IP-based solutions and global end-to-end services. Our worldwide presence, technological expertise and deep industry knowledge enable us to guide a large range of clients through their digital journeys.

Bezoek onze webpagina

HR RAIL, WERKGEVER VAN HET BELGISCH SPOORWEGPERSONEEL

Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen? De juiste medewerker voor de juiste spoorwegjob, dat is de taak van HR Rail. HR Rail is de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel en ondersteunt het personeelsbeleid via een jarenlang uitgebouwde expertise.

Bezoek onze webpagina

CNH INDUSTRIAL

CNH Industrial is een wereldleider in kapitaalgoederen die ontwerp-, productie-, distributie-, commerciële en financiële activiteiten op internationale markten uitvoert.

Bezoek onze webpagina

RADIO REFLEX

Radio Reflex Mechelen (Mechelen, 106.2 fm en Boom-Rupel 106.9 fm) is hét radiostation bij uitstek voor de regio Mechelen / Boom-Rupel. Je krijgt er een mix van hedendaagse muziek afgewisseld met de sound uit de jaren 90 en 2000. Het nieuws uit de regio krijgt bij Radio Reflex de nodige aandacht.

Bezoek onze webpagina
Voor meer informatie met betrekking tot onze sponsor of mecenaat mogelijkheden, gelieve ons te contacteren via info@mereta.be